Dnes je nedeľa 15. septembra 2019. Sviatok má Jolana zajtra má sviatok Ľudmila .  

Domovská stránka
Ochrana osobných údajov
Nemocnica
Služby
Nadácie
Pre pacientov
Mediálne centrum
Pracovná zdravotná služba
Projekty EÚ
Výskum a vývoj
Protikorupčná linka
Podávanie sťažností
Etický kódex
Poďakovania

    


Domovská stránka arrow Mediálne centrum arrow Pozvánky - Oznamy arrow POZVÁNKA
POZVÁNKA Formátovať pre tlač

27 október 2009    

I. klinika anestéziológie a intenzívnej medicíny, I. interná klinika
a oddelenie liečebnej výživy FN L. Pasteura Košice a UPJŠ LF
Vás pozývajú na celonemocničný seminár nazvaný
NOVÉ POHĽADY NA KLINICKÚ VÝŽIVU,
ktorý sa koná v utorok 3. novembra 2009 o 14.15 hod.
v posluchárni č. 3 na UPJŠ LF, 2. poschodie, 4. sekcia

Program:

14,15- 14,25 hod: registrácia účastníkov

14,25 -14,30 hod:  otvorenie, úvodné slovo: MUDr. Miroslav Paľko                               

1. Súčasný pohľad na enterálnu výživu u kriticky chorých
    doc. MUDr. Jozef Firment, PhD. (14,30 – 15,00 hod)

2. Klinická výživa vo FNLP Košice
    MUDr. Miroslav Paľko ( 15,05 – 15,30 hod)

3. Parenterálna výživa u hospitalizovaných pacientov
    MUDr. Ján Michlík ( 15,35 – 16,00 hod)

4. Výhody sippingu u operovaných geriatrických pacientov
    MUDr. Jana Iľková, MUDr. Kudláč Marián, MUDr.Belák Jozej, PhD.
    (16,05 – 16,30 hod)

5. Diskusia

Pripravené bude aj  malé občerstvenie a  kvíz s možnosťou výhry hodnotných cien (digitálny fotoaparát, mp3 prehrávač, USB kľúč  a iné). Účastníkom seminára budú priznané kredity:
Pasívna účasť: 3 kredity
Aktívna účasť: autor prednášky 3 Kredity, spoluautor prednášky 2 kredity

Predseda:      doc. MUDr. Jozef Firment, PhD.
Koordinátor:  MUDr. Miroslav Paľko  

Tešíme sa na vašu účasť!

Pridal: RNDr. Jaroslava Oravcová    
Naposledy zmenené ( 11 november 2010 )    
< Predchádzajúce   Ďalšie >
Právno-personálne inform.
Verejné obstarávanie
Nehnuteľný majetok
Tlačivá
Faktúry a objednávky
Pre zamestnancov

 
Najnovšie
Najčítanejšie

 

 
 


Louis Pasteur

©2000-2016 UNLP Košice
ISO 9001 ISO 9001